Ontspanning & diensten

  • Telefoon, tv en internet

Tijdens uw opname in het ziekenhuis beschikt u over telefoon in uw kamer. Uw telefoonrekening wordt automatisch opgemaakt. Bij de inschrijving ontvangt u een telefoonvignet met het telefoonnummer waarop u rechtstreeks bereikbaar bent voor uw familie en kennissen, alsook uw paswoord waarmee u zelf kan bellen. Gelieve dit telefoonvignet zorgvuldig te bewaren. Wij vragen u het gsm-gebruik binnen het ziekenhuis te beperken en dit zowel voor de patiënten als voor de bezoekers. Omwille van veiligheid vragen wij het gsm-toestel volledig uit te schakelen binnen de afdelingen spoedgevallen, radiologie, intensieve zorgen en het operatiekwartier. U hebt een tv-toestel op de kamer. Gelieve rekening te houden met eventuele medepatiënten bij het gebruik van dit toestel. Indien u gebruik wenst te maken van het draadloos internet, dan kan u dit laten activeren bij uw opname of aan het onthaal van het ziekenhuis tegen een forfaitair bedrag per dag. U ontvangt hierbij een persoonlijk paswoord. Voor alle inlichtingen richt u zich tot het onthaal.

  • Post, dag- en weekbladen

In de inkomhal vindt u dagbladhandel Ma-Va. Daar zijn dag- en week-bladen te verkrijgen, net als parfumerie, snoep, dranken, wenskaarten, geschenken, lotto, vers brood e.a. De winkel is open van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 19.30 uur, op zaterdag van 11.00 tot 18.30 uur en op zon- en feestdagen van 13.00 tot 18.30 uur. Er is ook de mogelijkheid een krant te reserveren voor op de kamer. Hiervoor neemt u contact op met de uitbaters van Ma-Va. Vrijwilligers van het Rode Kruis stellen gratis boeken ter beschikking op de kamer, op maandag en donderdag.

  • Haar- en voetverzorging

Maak uw wensen tijdig aan de verpleegkundigen bekend, zij zullen voor het nodige zorgen.

  • Restaurant - Cafetaria

Het restaurant is gelegen op de eerste verdieping en is open van 09.00 tot 19.00 uur (in het weekend van 10.00 tot 19.00 uur). U en uw bezoekers kunnen er terecht voor een dagschotel, kindermenu, koude schotel, belegde broodjes, koffie, gebak en pannenkoeken, ijscoupes (vanaf 14.00 uur), (fris)dranken enz. Het middagmaal is beschikbaar tussen 11.30 en 13.30 uur, het avondmaal tussen 17.00 en 19.00 uur

  • Tuin 

Patiënten en bezoekers kunnen elke dag tussen 13 en 18 uur terecht in de tuin van het ziekenhuis. De tuin is toegankelijk via route 56. 

  • Tentoonstelling

In de hal van het ziekenhuis zijn permanent tentoonstellingen met werken van kunstkringen, fotoclubs of individuele kunstenaars uit de regio. Deze worden georganiseerd door de vzw ‘Kunst in Sint-Andriesziekenhuis Tielt’ (K.A.T.). Catalogi zijn beschikbaar aan het onthaal.

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen