(Psycho)sociale ondersteuning

Wil je graag met iemand praten? Heb je hulp of ondersteuning nodig?  

TELE-ONTHAAL

Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Soms moet je al je moed bijeen rapen voor een gesprek. Of vraag je je af of zo’n gesprek wel veilig is. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om te praten, houden we de drempel zo laag mogelijk, namelijk via telefoon of chat.

CAW

Ook nu kan je bij ons CAW terecht met al je welzijnsvragen. Het coronavirus kan ook extra vragen oproepen. In uw kot blijven is niet gemakkelijk en kan spanning, eenzaamheid, angst ... oproepen. Je kan bij ons terecht via telefoon, mail of chat.

HELPPER

Onze online ontmoetingsplaats is vanaf nu overal én gratis beschikbaar voor vrijwilligers tijdens de coronacrisis. Zo willen we de golf van solidariteit ondersteunen, door buren veilig en efficiënt met elkaar te verbinden. 

IDEWE

IDEWE heeft een uitgebreid aanbod aan eerstelijnsondersteunende maatregelen uitgewerkt voor zij die tijdens deze coronacrisis in stressvolle situaties aan het werk blijven. Behalve onze mailbox corona@idewe.be om vragen over gezondheid en veiligheid op het werk te beantwoorden, staan preventieadviseurs psychosociale aspecten, arbeidsverpleegkundigen en arbeidsartsen ook klaar om mentale ondersteuning te bieden. 

DOP

De Dienst Ondersteuningsplan West-Vlaanderen vzw werd opgericht in 2012 en wordt gesubsidieerd door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). Jouw D.O.P-medewerker neemt hiervoor zelf contact met je op. We proberen onze dienstverlening vanop afstand toch zo goed mogelijk verder te zetten.

OPGROEIEN

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen en antwoorden over de genomen maatregelen rond het coronavirus COVID-19 en de impact op de hulp- en dienstverlening van Jeugdhulp en Kind en Gezin.

JEUGDHULP

Een overzicht van alle ondersteuning voor jongeren in deze coronatijden.

WATWAT

Als je jong bent, zit je met 1001 vragen. WAT WAT is er voor iedereen die het even niet weet.
Bij zowel spannende als moeilijke momenten. WAT WAT, jij weet! Ook in coronatijden.

RODE NEUZEN DAG

Boostpakket voor jongeren in coronatijden.

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen