Nieuwe dermatologe vanaf 4 februari

24 januari 2019

Op 4 februari gaat dokter Cristina Dumitrescu van start in het Sint-Andriesziekenhuis als arts-specialist in de dermato-venereologie.

Dr. Cristina Dumitrescu studeerde geneeskunde aan de Gr. T. Popa Universiteit in Iasi, Roemenië (2013). Zij specialiseerde zich in de dermatologie aan het UZ Sint Spiridon in Iasi, Roemenië en behaalde haar erkenning als arts-specialist in de dermato-venereologie in maart 2018. Tussen maart en augustus 2018 werkte ze in een dermatologische privépraktijk in Iasi.

Zij heeft bijzondere interesse in de algemene dermatologie, huidkanker en veroudering van de huid veroorzaakt door UV-stralen, preventieve dermatologie, cosmetische dermatologie en dermatologische ingrepen. Dr. Dumitrescu is lid van de Europese vereniging voor Dermatologie en Venereologie (European Academy for Dermatology and Venereology - EADV) sinds 2014.

Consultaties vanaf 4 februari

Afspraken kunnen nu al gemaakt worden voor consultaties vanaf 4 februari. Raadplegingen zijn mogelijk van maandag tot vrijdag telkens tussen 9.30 en 15.00 uur.

Zij volgt hiermee dokter Véronique Meuleman op die nog tot het einde van januari aan het werk blijft in ons ziekenhuis. Haar laatste vrije consultaties vinden plaats op dinsdag 29 januari. 

Dr. Dumitrescu is bereikbaar via 051 42 50 60.

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen