YOUCA Action Day 2023

19 oktober 2023

Het is zover, vandaag is het YOUCA Action Day 2023! Deze 3 enthousiaste studentes zijn gedurende één dag aan de slag bij ons in het ziekenhuis. Het loon dat ze hiermee verdienen gaat naar projecten van geëngageerde jongeren wereldwijd. Dankjewel Luka, Leonie & Josefien voor jullie inzet!

YOUCA vzw organiseert voor de 17de keer de YOUCA Action Day. Meer dan 15.000 Vlaamse en Brusselse jongeren engageren zich om vandaag te gaan werken voor een bedrijf, een organisatie, een overheid of een particulier. Het loon dat ze vandaag verdienen, 60 EUR, gaat naar een sterk jongerenproject van Plan International in Senegal en enkele ander projecten wereldwijd.

YOUCA is een organisatie voor en door jongeren die hen stimuleert om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Dat doen we door hen bewust te maken van belangrijke maatschappelijke uitdagingen en door hen te ondersteunen in hun engagement. Daarnaast zorgen we voor unieke ontmoetingen met impact op het culturele, zakelijke en publieke leven.

Meer over YOUCA en YOUCA Action Day

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen