Wij steunen Rode Neuzen Dag

04 november 2019

Rode Neuzen Dag staat sinds 2015 op de Vlaamse kalender. En dat is ook in 2019 het geval. Want voor de vierde keer organiseren VTM, Qmusic, HLN en Belfius Rode Neuzen Dag. Samen met heel Vlaanderen!

Dat doen ze om geld in te zamelen voor schoolprojecten die jongeren mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder maken. De voorbije jaren legden ze de nadruk op mentale weerbaarheid, maar een gezonde geest hoort thuis in een gezond lichaam. Daarom werd de Rode Neuzen Dag-visie dit jaar verruimd.

Iedereen kan zijn steentje bijdragen en geld inzamelen met een toffe actie. Al dat geld komt terecht in het Rode Neuzen Fonds, dat beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting (onafhankelijke instelling van openbaar nut die ondersteuning geeft bij de organisatie van Rode Neuzen Dag). Zij zorgen ervoor dat dat geld dan teruggegeven wordt aan Rode Neuzen Scholen, die het investeren in mentale, fysieke en sociale weerbaarheid van hun leerlingen.

Het Sint-Andriesziekenhuis ondersteunt Rode Neuzen Dag door gedurende de maand november de gadgets – balpennen, sleutelhangers en rode neuzen – te koop aan te bieden in het restaurant (ter hoogte van de kassa). Elk item kost 5 euro, waarvan 3,5 euro naar het Rode Neuzen Fonds gaat. 

Naar website Rode Neuzen Dag

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen