Update coronavirus 16 maart

16 maart 2020

Geachte bezoeker, verblijft iemand van uw familie of vriendenkring in het ziekenhuis die u momenteel niet kunt bezoeken door de maatregelen inzake corona? Graag brengen we u op de hoogte van volgende mogelijkheden om het verblijf van de patiënten toch zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken:

BINNENBRENGEN EN OPHALEN PERSOONLIJKE SPULLEN

Indien u materiaal wenst te brengen dan is het belangrijk om dit duidelijk te naamtekenen. We vragen om binnengebrachte materialen goed te verpakken en beperkt te houden in hoeveelheid. Wij zorgen ervoor dat dit materiaal bij uw familielid en/of kennis terechtkomt. U kunt ook vuil linnen of andere zaken afhalen. We kunnen echter niet garanderen dat dit op hetzelfde tijdstip kan gebeuren, we doen ons best om dit zo efficiënt mogelijk te organiseren. Het is wenselijk om dit goed af te stemmen met uw familielid of kennis die opgenomen is in het ziekenhuis. Ze kunnen bijvoorbeeld 's ochtends doorgeven aan de verpleging dat er vuil linnen zal afgehaald worden zodat dit tijdig beneden geraakt. We zullen alle afgegeven materialen met de nodige zorg behandelen. Let wel, we zijn niet verantwoordelijk voor schade of diefstal van materialen.

We voorzien twee momenten per dag om persoonlijke spullen (o.a. linnen) van verblijvende patiënten op te halen en/of binnen te brengen (u hoeft dit vooraf niet te melden):

  • 11.30 tot 13.00 uur 
  • 16.00 tot 17.00 uur

De inruilbalie bevindt zich vooraan in de inkomhal.

BELLEN VIA SKYPE

Indien gewenst kunt u een patiënt met Skype bellen om mekaar via livestream te zien. Hiervoor dient u het volgende te doen: 

  1. U doet een aanvraag voor een gesprek door te bellen naar 051 42 55 85 (bellen kan tijdens weekdagen tussen 9.30 en 11.30 en 13.00 en 17.00 uur).
  2. De Skype-gesprekken vinden plaats tussen 14.00 en 18.00 uur, tijdens uw aanvraag geeft u mee wanneer u wenst te bellen.
  3. Bij uw aanvraag geeft u ook uw Skypenaam en Skype e-mailadres door, zodat wij vanuit het ziekenhuis contact met u kunnen opnemen op het afgesproken tijdstip.
  4. Het ziekenhuis contacteert u via Skype op het afgesproken tijdstip voor een gesprek van 15 minuten. 

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen