Schenking Rotary Tielt aan kinderliaison

26 juni 2024

Recent mocht de dienst kinderliaison van het Sint-Andriesziekenhuis een gift in ontvangst nemen van Rotary Tielt. Mieke Denolf en Maaike Stevens van het liaisonteam: “Op onze kinderafdeling zijn we sinds 2 jaar gestart met het project liaison pediatrie: we brengen pediatrie en geestelijke gezondheidzorg met elkaar in verbinding. Onze doelgroep zijn kinderen en jongeren met lichamelijke klachten én zorgen rond hun mentaal welbevinden. Samen met een multidisciplinair team bieden wij een korte opname in het ziekenhuis aan om de problemen in kaart te brengen, een rustpauze (time-out) in te bouwen en advies te verstrekken (samen met de reeds bestaande hulpverlening) naar mogelijke vervolgtrajecten."

De steun zal gebruikt worden voor aankoop van therapeutisch en pedagogisch werkmateriaal (werkboeken, educatieboeken) alsook werkingsmiddelen (knutselmateriaal, voorleesboeken, spelletjes, ...) om met de kinderen/jongeren en hun ouders aan de slag te gaan. Hartelijk dank voor dit mooie gebaar!

Foto v.l.n.r. dr. Kristien Evens, Maaike Stevens, Mieke Denolf, dr. Karen Devloo - Nico Strynck, Filip Vermeulen, Kristof Vansteelandt, Stefan Strubbe, dr. Franceska Dedeurwaerdere, dr. Kristien De Jaeger

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen