Nieuwe artsen: dr. Isabelle Vanneuville en dr. Astrid De Zutter

27 september 2021

Dr. Isabelle Vanneuville

Dr. Isabelle Vanneuville behaalde haar diploma geneeskunde aan de universiteit Gent in 1992. In 1999 werd ze erkend als arts-specialist in de fysische geneeskunde en revalidatie met bijkomende erkenning locomotorische en neurologische revalidatie. Hiervoor liep ze stage in AZ Sint-Lucas Brugge, UZ Gent, Elisabeth ziekenhuis Sijsele en in het MS centrum Melsbroek. Nadien heeft ze gedurende 22 jaar halftijds gewerkt in het toenmalige Elisabeth Ziekenhuis te Sijsele, en halftijds in het H. Hart Ziekenhuis te Eeklo, later het fusieziekenhuis AZ Alma. Ze heeft interesse in musculoskeletale pathologie, en in het bijzonder in de wervelzuil pathologie.

Dr. Vanneuville oefent haar activiteit uit binnen de dienst fysische geneeskunde en revalidatie in samenwerking met dr. G. Descheemaeker en dr. C. Van Gutte.

Dr. Astrid De Zutter

Dr. Astrid De Zutter behaalde haar diploma geneeskunde aan de universiteit Gent in 2014. Daarna vervolgde ze haar opleiding in AZ Sint-Jan Brugge, AZ Delta Roeselare, UZ Gent en eveneens in het Sint-Andriesziekenhuis, waarna ze in 2021 afstudeerde als arts-specialist in de gastro-enterologie. Nadien volgde ze een bijkomende subspecialisatie inflammatoire darmziekten (IBD) in het UZ Gasthuisberg Leuven.

Daarnaast heeft ze een bijzondere interesse in neurogastro-enterologie en motiliteit, endoscopie, bekkenbodempathologie en proctologie.

Dr. De Zutter zal voor haar activiteit samenwerken met dr. Steven De Coninck, dr. Chantal Baertsoen en dr. Evelyne De Decker.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen