Nieuwe artsen

27 oktober 2021

Recent mochten we drie nieuwe artsen-specialisten verwelkomen in het Sint-Andriesziekenhuis: neus-, keel-, oorarts dr. Belphine De Wilde en oogartsen dr. Julie Imschoot en dr. Michèle Tack. Hartelijk welkom en alle succes gewenst!

Dr. Belphine De Wilde
Dr. De Wilde volgde haar opleiding geneeskunde aan de Universiteit Gent, waar zij haar diploma behaald heeft in 2016. Nadien volgde zij de opleiding Otorhinolaryngologie, waarna ze haar erkenning heeft ontvangen in 2021. Tijdens haar opleiding was ze werkzaam in AZ Damiaan Oostende, AZ Sint-Lucas Gent en UZ Gent. In het UZ Gent was ze ook gedurende één jaar werkzaam op de gespecialiseerde tinnituspoli. Naast de algemene Neus-, keel- en oorpathologie, heeft dr. De Wilde een bijzondere interesse in het pediatrische luik binnen het NKO-gebied en wenst zij zich ook verder toe te leggen op de otologische subdiscipline. Hiervoor volgt ze nog een deeltijds fellowship in AZ Sint-Lucas Gent. Tenslotte wil dr. De Wilde zich ook verder bekwamen in de slik- en stemstoornissen.


Dr. Julie Imschoot
Dr. Julie Imschoot behaalde het diploma arts met grote onderscheiding in 2016 aan de Universiteit Gent. Zij specialiseerde zich verder in de oogheelkunde in het Universitair Ziekenhuis te Gent. Vervolgens volgde zij een fellowship in het Zuyderland/MUMC Maastricht om zich verder te verdiepen in cataractchirurgie en strabismechirurgie.


Dr. Michèle Tack
Dr. Michèle Tack volgde haar opleiding geneeskunde aan de Universiteit Gent. Ze behaalde er het diploma van arts met onderscheiding in 2017. Nadien specialiseerde zij verder in de oogheelkunde in het Universitair Ziekenhuis Gent, AZ Sint-Jan Brugge en Ooginstituut/ASZ Aalst. Erna volgde zij een fellowship in het Goes Eye center in Antwerpen om zich verder te verdiepen in cataract- en refractieve chirurgie en ooglidcorrecties.