Lions Centinelle schenkt mini-Tesla aan kinderafdeling

30 maart 2022

Kinderen die naar het Sint-Andriesziekenhuis komen, kunnen vanaf vandaag rondrijden in een echte mini-Tesla. Lions Club Centinelle uit Gent schonk de blitse wagen aan de kinderafdeling van het ziekenhuis. Patiënte Heavenly mocht de auto als eerste inrijden op de afdeling. 

Annick De Keyser, Lions Club: "Onze club bestaat uit vrouwen en onze acties richten zich vooral tot kinderen. Toen we te horen kregen dat we deze mini-Tesla van de Tesla-garage uit Sint-Martens-Latem mochten schenken aan een ziekenhuis, kwamen we via een lid uit onze club terecht bij het Sint-Andriesziekenhuis." Het was spoedarts dr. Ryckeboer die de club in contact bracht met diensthoofd dr. Vandeplassche, die de schenking daarna verder coördineerde. "Het is voor kinderen meestal niet leuk om in het ziekenhuis te verblijven, dus als we iets kunnen doen om hun zorgen te verlichten, dan doen we dat graag. We hopen dat de kinderen die hier verblijven dankzij deze mini-Tesla toch wat afleiding krijgen en plezier beleven aan hun verblijf hier."  

Foto: assistent-kinderarts Trees Kempen, medisch secretaresse Ines, mevr. Annick De Keyser (Lions Club Centinelle), patiënte Heavenly en spelbegeleidster Shirley

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen