Leuke Sinterklaasverrassing dankzij BMW

07 december 2020

Naar aanleiding van Sinterklaas kwamen de mensen van BMW Lemmens-Le Couter langs met een wel heel leuke verrassing voor de zieke kindjes. Voortaan kunnen onze patiëntjes hun energie kwijt op een van de kleurrijke BMW-loopauto's. Een schenking naar aanleiding van corona. Stijn Le Couter: "We hopen dat de kinderen dankzij de auto’s toch wat plezier kunnen beleven tijdens hun verblijf in jullie ziekenhuis." 

Alle BMW-, MINI- en BMW Motorrad-concessiehouders in België en Luxemburg deelden op 5 december BMW en MINI trapauto’s en ander speelgoed uit aan kinderziekenhuizen in heel het land. Tijdens deze tweede coronacrisis heeft iedereen het moeilijk, maar voor kinderen die vandaag naar het ziekenhuis moeten is de situatie extra zwaar. Daar komt nog bij dat bezoek vaak niet of nauwelijks mogelijk is, en dat vlak voor de komst van de Goede Sint. "Tijdens de eerste lockdown stelden we auto’s ter beschikking van zorgpersoneel in de ziekenhuizen. We zagen toen via deze contacten hoe moeilijk het ook voor de kinderafdelingen was", stelt CEO Eddy Haesendonck van BMW Group Belux. "Daarom zetten we samen met onze 72 concessiehouders deze actie op."

Zo kwam het dat van aan de Belgische kust tot in Luxemburg de BMW- en MINI-concessiehouders tijdens de sluiting van hun eigen showrooms 300 trapauto’s en ander speelgoed van BMW, MINI en BMW Motorrad verdeelden in 100 ziekenhuizen en instellingen met een kinderafdeling.

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen