Joran Wyseure huldigt fietsende #topzorgers

09 mei 2022

Het is een traditie geworden in het Sint-Andriesziekenhuis: de Week van de Fiets. Het doel is zoveel mogelijk medewerkers motiveren om die week – maar ook daarbuiten uiteraard – met de fiets naar het werk te komen. Om hen dit jaar extra te motiveren werd dit keer iedere dag een Tieltse bon van 25 euro verloot onder de fietsende collega's. 

Daarnaast kon iedereen die met de fiets naar het werk kwam in de week van 2 t.e.m. 6 mei een selfie/foto maken voor een fotowedstrijd op Facebook. Wie de meeste likes haalde voor zijn/haar foto, kreeg een Tieltse cadeaubon van 50 euro. De 2e en 3e plaats werd beloond met een bon van 25 euro. Verder kreeg elke fietsende werknemers ook elke morgen in de fietsenstalling wat lekkers en gezond aangeboden. 

En de winnaars zijn ...

Van harte proficiat aan onze spoedafdeling! Ze kregen maar liefst 647 likes voor hun groepsfoto n.a.v. de Week van de Fiets. Niemand minder dan Joran Wyseure, wereldkampioen veldrijden bij de beloften, overhandigde hen op 9 mei hun prijs: een Tieltse bon t.w.v. 50 euro. Benedicte Defour en Vikas Mestdagh namen de tweede en derde plaats in met resp. 496 en 274 duimpjes en kregen hiervoor een bon van 25 euro.