Een boodschap voor patiënten of medewerkers?

31 maart 2020

Heb je een boodschap voor een familielid of vriend(in) die in het ziekenhuis is opgenomen? Wil je iets meedelen aan al onze patiënten? Of specifiek de patiënten die in isolatie verblijven vanwege het coronavirus? Wil je de medewerkers een hart onder de riem steken? Wat je ook wil zeggen of tonen, SartoTV (Sint-Andries Radio- en Tv-Omroep) brengt jouw boodschap* tot bij onze patiënten en medewerkers.

Laat je creativiteit de vrije loop

Wees creatief, zing een liedje, speel een muziekstukje, maak een mooie tekening, film of fotografeer mooie beelden uit je omgeving, de natuur of doe gewoon de groeten, en stuur dit door naar info@sarto-tv.be.

Doorlopende uitzending

SartoTV maakt van het ingezonden materiaal een montage die continu te bekijken is op de tv-schermen in de patiëntenkamers. Filmen kan met je smartphone of camera maar houd het beeld liefst horizontaal. Stuur filmpjes door via Wetransfer of Maildrop. Jpeg-, pdf- en Word-bestanden zijn toegelaten. Wat gepost is voor maandag 12 uur wordt op dinsdag-woensdag-donderdag doorlopend uitgezonden, wat gepost is voor donderdag 12 uur wordt op vrijdag-zaterdag-zondag-maandag doorlopend uitgezonden.

*Ontvangen boodschappen kunnen niet individueel per patiënt worden getoond. Wat je instuurt, wordt dus door alle patiënten/medewerkers van het ziekenhuis gezien. De boodschap mag patiëntgericht zijn maar mag om privacyredenen geen familienaam of adres bevatten. De boodschap mag geen reclame of politieke of ideologische boodschappen bevatten en dient beperkt te zijn in duurtijd (maximum een halve minuut voor een gesproken boodschap en 3 minuten voor creatieve beelden). Stuur enkel je eigen creaties door, geen plagiaat dus. SartoTV selecteert uit het ingezonden materiaal. Veel inspiratie gewenst! 

Benieuwd naar het resultaat? Surf naar de pagina van SartoTV

 

BEKIJK HIER DE EERSTE EDITIE VAN 'CORONA-OPPEPPERTJES'