Aanstelling voorzitter TRIaz-netwerk

28 juni 2021

Het bestuursorgaan van TRIaz vzw, het ziekenhuisnetwerk van het Jan Yperman Ziekenhuis, AZ Delta en het Sint-Andriesziekenhuis heeft in de vergadering van 31 mei eensgezind Franky Depickere aangesteld als onafhankelijk bestuurder en als voorzitter. 

Franky Depickere is vandaag gedelegeerd bestuurder van Cera CV – KBC Ancora NV en heeft een brede, internationale bestuurservaring in de bank- en verzekeringswereld en de bedrijfswereld. Hij heeft tevens een expliciete social profit-missie onder andere als voorzitter van de ngo Trias, een internationale ontwikkelingsorganisatie die als filosofie heeft dat ondernemende mensen, overal ter wereld, de kracht bezitten om die situatie voor zichzelf en hun gezin op een duurzame wijze te verbeteren. Het bestuursorgaan van TRIaz is dankbaar voor zijn uitgesproken engagement.

Als man van de regio en met zijn brede bestuurservaring wil Franky Depickere met overtuiging meewerken aan het uitwerken van het potentieel van het ziekenhuisnetwerk TRIaz. Het kader is gecreëerd en de Vlaamse overheid reikte de erkenning van het ziekenhuisnetwerk aan.

Nu komt de tijd om, in goed overleg met de artsen en de besturen van de drie ziekenhuizen, stap voor stap, invulling te geven aan de verwachtingen. Het uitwerken van een toekomstgericht locoregionaal zorgstrategisch plan is daarbij volgens Franky Depickere, om vele redenen, belangrijk voor de toekomst in een veranderende zorgcontext. Hij wil er met enthousiasme zijn schouders onder zetten, in goede samenwerking met alle betrokken stakeholders in de governance-context van TRIaz.

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen