Oncologie

 • Kom op tegen Kanker

  Kom op tegen Kanker focust op volgende zaken: patiënten en naasten steunen, fondsen inzamelen, voor patiëntenrechten opkomen, helpers ondersteunen, onderzoek en projecten financieren en kanker voorkomen.

 • Stichting tegen kanker
  Sinds 1924 is Stichting tegen Kanker op nationaal niveau een van de grote actoren op het gebied van kankerbestrijding in België. Als nationale en onafhankelijke organisatie is zij, als expertisecentrum, in staat de situatie met een brede en onpartijdige blik te benaderen en prioriteiten en doeltreffende acties te identificeren. Niet alleen is de Stichting aanwezig in alle regio’s van het land, ze maakt ook deel uit van een uitgebreid internationaal netwerk. 
 • Tielts Vormings- en Documentatiecentrum tegen Kanker
  De vzw Tielts Vormings- en Documentatiecentrum tegen Kanker (TVDK), werd in 1992 opgericht door dokter Prof. Dr. Paul Beeckman en wijlen Zuster Moniek Vandenberghe met als doel in de regio Tielt initiatieven te nemen om de zorg, begeleiding en inspraak van kankerpatiënten te behartigen. De vzw wordt ondersteund door professionele zorgverstrekkers (artsen en verpleegkundigen). Ook ervaringsdeskundigen die de ziekte meemaakten werken mee, dit alles op vrijwillige basis. TVDK draagt zijn steentje bij door het financieel ondersteunen van praktische hulpmiddelen. Een actueel info- en boekenbestand geeft de betrokkenen, hun omgeving en zorgverleners de kans zich te informeren over allerlei aspecten die met de problematiek te maken hebben. Bekijk brochure TVDK (pdf)

  Info en contact:
  Voorzitter dr. Gretel Descheemaeker
  Secretariaat Ingrid Pauwels: 0475 20 88 31
  info@tvdk.be

  www.tvdk.be

Deze website gebruikt cookies en scripts om je surfervaring zo veel mogelijk te optimaliseren.

zijn nodig voor de correcte werking van de website

verbeteren de gebruikservaring

verzamelen geanonimiseerde gebruikersgegevens

worden gebruikt door Facebook, Youtube,...

worden gebruikt voor het verzamelen van marketing informatie en het aanbieden van relevante advertenties


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen