Patiëntenpanel

Om onze zorg te verbeteren, willen we leren van de ervaringen van onze patiënten. Dankzij het patiëntenpanel kunnen wij binnen een specifiek thema de ervaringen en de behoeften van onze patiënten in kaart brengen en nieuwe initiatieven of verbetervoorstellen toetsen bij onze patiënten.

Laat uw stem horen
Patiënten merken zaken op die mensen die hier elke dag werken niet meer zien. Van duidelijke bewegwijzering, over de inrichting van ruimtes tot begrijpelijke informatie in de brochures, op de website, enz. Voelt u zich betrokken bij het Sint-Andriesziekenhuis en wilt u graag meedenken over de kwaliteit van onze zorg? Schrijf u dan zeker in voor ons patiëntenpanel. 

Wat mag u verwachten?
U ontvangt maximum twee keer per jaar een uitnodiging om rond de tafel een open gesprek te voeren waarin naar uw mening en ervaring wordt gepolst. Er is voor elke bijeenkomst een vooropgesteld thema. U bepaalt zelf hoe vaak, wanneer en aan welk thema u wilt deelnemen. 

Privacy gewaarborgd
Uw inbreng wordt anoniem verwerkt en uw persoonlijke gegevens worden op geen enkele manier aan derden verstrekt. Er is vanzelfsprekend ook geen relatie met uw behandeling in het Sint-Andriesziekenhuis. 

Lid worden
Als u zich kandidaat wil stellen, vragen we u het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen. Met de antwoorden die u geeft, krijgen wij inzicht in de diversiteit van de deelnemers van het panel. Zo weten wij of we namens een brede vertegenwoordiging van patiënten kunnen spreken. Bovendien voorkomt kennis over uw situatie dat u uitnodigingen krijgt die niet op u van toepassing zijn. Al uw gegevens blijven strikt anoniem, dus ook de antwoorden op de vragenlijsten. Om een diverse groep deelnemers te krijgen, vragen wij u uw familie, vrienden en kennissen die ook patiënt zijn in het Sint-Andriesziekenhuis op het patiëntenpanel te wijzen.

Aanmeldingsformulier patiëntenpanel